Žene surovo iskrene: “Muškarci, ovo svaki put radite u krevetu, a nas to užasno iritira”

Uvreženo je mišljenje da su žene te koje vole da im muškarci šapuću na uho, te da su muškarci grubi i divlji, dok žene vole samo nježan se*s.

Ovi stereotipi nisu tek tako nastali, ali istina je zapravo potpuno drugačija.

Postoje žene koje ne žele samo ovo od muškarca, a mi smo pitali nekoliko njih da nam otkriju šta ih najviše iritira u krevetu.

“Očekujem od muškarca da se ne plaši preuzeti inicijativu. Ne mora uvijek ispipavati teren pola sata prije nego što odlučimo da ćemo imati se*s. Volim i kada je divlji u krevetu. U 99% slučajeva ćemo poslije takvog se*sa tražiti još. To ne znači da stalno želim grub se*s, odnosno hoću da kažem da sve zavisi od raspoloženja”, ističe Jelena (32) iz Pančeva.

“U posljednje vrijeme me nervira što moj dečko previše priča tijekom se*sa. Da me ne shvatite pogrešno, obožavam kada mi govori koliko me želi, ali mislim da je to zanimljivo samo na početku veze. Već mi je postalo dosadno da priča o mojim očima i kosi. Daj, čovječe fokusiraj se malo na neke nove poze u se*su umjesto toga. Drugo, ne znam što se ustručava pričati pristojno, nemam ništa protiv malo psovki ili prljavijeg rječnika ako već moramo pričati”, kaže Nada (28) iz Beograda.

“Muž me je pitao da mu ispričam najprljaviju fantaziju koju imam u se*su i ja sam mu rekla da maštam o tome da bude grub i da me maltretira, naravno u granicama normale. Mislio je da nisam normalna, a kada je pokušao ispuniti mi fantaziju to je doslovno bilo maltretiranje, ali od dosade. Sve vrijeme se plašio da ne bude previše grub, pa tako ni se*s nije bio spontan. Kada sam mu rekla da želim da mi udari šamar, potpuno se izgubio i prepao kao da je on taj koji treba primiti šamar. Mislim da ovo više nećemo isprobavati”, otkriva Jovana (43) iz Niša.

“Dok smo se suprug i ja zabavljali rekla sam mu da obožavam oralni se*s. Naravno, on je shvatio da me svaki put obavezno mora oralno zadovoljiti, a ja sam zapravo mislila da volim pružati oralni se*s. S obzirom da ja ne uživam kada me suprug oralno zadovoljava i da mi je veće zadovoljstvo kada ja to njemu radim, ubrzo sam mu objasnila i ne moram vam reći koliko je bio oduševljen”, zaključuje uz smijeh Milena (39) iz Jagodine, prenosi telegraf.rs.