Žena koja je nesretna u braku izgleda upravo ovako, tako se i ponaša

Postoje vrlo jasni signali koji otkrivaju ženu nesretnu u braku. Mnogi danas s pravom ne žele trpjeti nikoga i, s prvim znakovima krize, izlaze iz bračne zajednice. Nezadovoljstvo ipak treba kulminirati da bi se to dogodilo.

Pročitajte neke od znakova koji otkrivaju ženu koja živi u nesretnom braku.

Prestaje komunicirati s mužem

Poznata je činjenica da žene vole pričati. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči. Vrlo brzo se ljuti.

Kada su žene neispunjene i nesretne u stanju su planuti za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na muža, onda je to još jedan znak nesretno udane žene.

Uvijek je umorna

Jedna studija je otkrila da žene u nesretnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: Kronični umor je jedan od njih. Ona kaže “ne” se*su.

Žene, koje su nezadovoljne u braku, ne dozvoljavaju partneru da im fizički priđe.

Ima tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi podijeliti sve ono što joj se događa u životu, vjerojatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi povjerenje

Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod povećalom. Ona provjerava telefon, špijunira e-mail. Ne vjeruje mu i često je možete čuti kako govori neku od opaski tipa: “Muškrcu se ne smije vjerovati”.

Ne obraća pažnju

Kada žena gubi zainteresiranost za muža, tada je očigledno da je ona nesretna u braku. Pravi nove korake u svom životu.

Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesretna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim hobijima.

Počinje razmišljati samo o sebi

Žena nesretna u braku postaje sebična. Ona vrijeme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

Mijenja svoj izgled

Vidne promjene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna krećati se u životu bez svog partnera, prenosi krstarica.com.