ZBOG ČEGA SE ŽENE MASOVNO UDAJU ZA MILIJUNAŠE IZ DUBAIJA? Koriste ih kao BANKOMAT, a evo šta sve zauzvrat moraju raditi

Dok se mnogi pitaju zbog čega se žene masovno udaju za milijunaše iz Dubaija, mlada Soudi dala je odgovor luksuznim stilom života.

Ispovijesti djevojaka koje su imle priliku posjetiti Dubai uglavnom se vežu za negativna iskustva, dok su neke od njih bile robinje moćnim šeicima. Međutim, postoje i one žene koje žive tamo, kupajući se u luksuzu.

Jedna od njih je Soudi, žena milijunaša koja ne krije da joj dani prolaze dotjerujući se po kozmetičkim salonima i u odlascima u skupe restorane. Suprug Jamal redovno joj daje novac za trošenje kako bi financirala luksuzni stil života, prenosi thesun.co.uk.

Na društvene mreže redovno postavlja sadržaj koji ukazuje na to da živi na visokoj nozi, a video na kojem opisuje kako izgleda jedna njena večer izazvao je lavinu komentara. Soudi je noć provela ispijajući koktele sa 24-karatnim zlatom uz vrhunski obrok, a sve je platio njen suprug. Objavila je snimku s naslovom: “Tretman princeze je ono što mi treba”.

@soudiofarabia

He loves how high maintenance I am ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou

♬ if u use this sound ur automatically hot – 🎸

“Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao da će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao. Poslije toga mi je rekao da me želi iznenaditi pa smo se vratili kući i presvukli se”, rekla je u videu.

@soudiofarabia

Princess treatment is what I need fr ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou

♬ Calm Down – Rema & Selena Gomez

Ona je također pokazala skupocjene naušnice, koje je Jamal dizajnirao posebno za nju. Nakon toga Jamal ju je odvezao u skupi restoran gdje su naručili koktele sa 24-karatnim zlatom. Jamal je čak i unajmio pjevača koji je otpjevao njenu omiljenu pjesmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S O U D I 🕊 Dubai influencer (@soudiofarabia)

“Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio”, dodala je Soudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli S O U D I 🕊 Dubai influencer (@soudiofarabia)

Usprkos tome što Jamal svojoj ženi skida zvezde s neba, dok ona uživa u pažnji i poklonima, pružajući svom suprugu ljubav, mnogi su posumnjali u istu. Naime, brojni pratitelji vjeruju da je Soudi sa Jamalom isključivo zbog novca, te da će ga ostaviti čim joj ne bude davao novac.

Zanimljivo je da žene sve više teže udaji za milijunaše iz Dubaija, kako bi živjele luksuzno. Međutim, one, koje već duže vrijeme uživaju u braku sa šeicima i milijunašima, ističu da su se za njih udale isključivo zbog ljubavi.

Šta vi mislite, zbog čega djevojke teže odlasku u Dubai?

Izvor: stil.kurir.rs/zena.blic.rs