Vodila je ljubav svaku večer mjesec dana i preokrenula svoj život: Evo šta se dogodilo njenom tijelu

Svi znamo da je se*s dobar za naše tijelo, ali najvažnija stvar koju treba zapamtiti je da vodite ljubav onoliko često koliko želite.

Međutim, ako vodite ljubav svaki dan, to se može jako povoljno odraziti na vaše tijelo. Ova izjava se ne odnosi samo na penetraciju, već i na svaku se*sualnu aktivnost zbog koje se u tom trenutku osjećate prijatno.

Evo kakve sve promjene vaše tijelo može iskusiti nakon mjesec dana svakodnevne aktivnosti:

1. Pomaže vam da bolje spavate

Prijatan se*s podstiče naše tijelo da oslobađa hormone sreće, oksitocin i endorfine. Podstiču lepršanje, intimne osjećaje i želju za više se*sa. Ako to radite često i više puta, spolni hormoni će vam pomoći da bolje spavate, a ne trebamo opisivati prednosti kvalitetnog sna.

2. Smanjuje stres

Za podsticanje dobrog raspoloženja zaslužni su hormoni koje smo spomenuli. Ako ste pod stresom, vjerojatno vam je teško opustiti se. Međutim, ako se odlučite osloboditi stresa na ovaj način, osjetit ćete značajno olakšanje. Svakodnevne aktivnosti ispod plahta mogu vam pomoći da se lakše nosite sa svakodnevnim stresom. Se*s izaziva pozitivne osjećaje, a neke studije tvrde da se ovaj osjećaj može produžiti i nekoliko dana.

3. Poboljšava koncentraciju

Redovne aktivnosti u krevetu pomažu ženama da poboljšaju memoriju, a za to je zaslužan spomenuti koktel hormona koji se oslobađaju tijekom se*sa. Se*s također aktivira hipokampus, područje mozga u obliku potkovice koje igra važnu ulogu u prenošenju informacija iz kratkoročne u dugoročnu memoriju.

4. Poboljšava se*sualnu funkciju

Ponavljanje je osnova znanja, a to važi i za ove aktivnosti. Što češće vodimo ljubav, to je osjećaj intenzivniji, a orga*mi su eksplozivniji. Također, osobe koje imaju nizak libido mogu lako riješiti ovaj problem češćim se*sualnim odnosima.

5. Pomaže kod menstrualnih bolova

Iako neke žene ne mogu zamisliti da imaju se*s tijekom menstruacije, to je jedna od najstarijih i najefikasnijih metoda za ublažavanje menstrualnih bolova. Orga*am je najbolji lijek protiv bolnog stomaka, a svakodnevno se*sualno uzbuđenje oslobađa hormone koji pomažu kod bolova i mogu smanjiti trajanje menstruacije.