UZ POMOĆ OVE FORE OSVOJIT ĆETE SVAKU ŽENU: Šapnite joj ove riječi na uho i odmah će pasti na koljena

Dame ne reagiraju isto na svaku lijepu riječ koju im uputi muškarac, već “padaju” samo na posebne.

Jedno britansko istraživanje, u kojem je studjelovalo više od 2.000 osoba oba spola, pokazalo je da žene najviše vole čuti kad im muškarci kaže da su zgodne.

Veliki broj pripadnica ljepšeg spola, čak 43%, obožava slušati “hvalospjeve” na račun svog stasa, pa su najsretnije kad netko konstatira da imaju savršenu liniju. Također, 40% žena se najviše obraduje kad im netko kaže da imaju lijep osmijeh, dok se manji postotak oduševljava komplimentima na račun kose, očiju i mirisa.

Ukoliko muškarci možda misle da je dovoljno da udijele nekoliko komplimenata i osvoje žensko srce, nisu u pravu. Čak 36% pripadnica ljepšeg spola pogrešno će protumačiti pohvale na račun svog izgleda.

Recimo, ako im netko kaže da su lijepo našminkane, 14% to shvaća kao upozorenje da su pretjerale ili da nisu prirodno lijepe. Pojedine žene se uvrijede i kad muškarac konstatira da imaju lijepe obline jer će to povezati s viškom kilograma.

S druge strane, riječi na koje svaka žena negativno reagira i koje muškarci nikad ne bi trebali izgovoriti u njihovom prisustvu su: debljina, umorno lice i neraspoloženje. Neće im se dopasti, čak i ako su svjesne da je to rečeno sa najboljom namjerom, ističu stručnjaci, prenosi objektiv.rs.