Tri jednostavne stvari koje žene žele u krevetu, a muškarci nisu svjesni toga

Vođenje ljubavi ne treba biti nikakva nauka, ali istraživanja pokazuju da se žene potajno nadaju nekim stvarima, a muškarci nisu svjesni toga. Zato nisu naodmet male smjernice oko tih jednostavnih detalja koji mogu učiniti mnogo.

Na stranici Your Tango pišu čemu bi se to muškarci mogli više posvetiti u krevetu za obostrani užitak.

Više kontakta očima

Iskustvo pokazuje da se žene žale da ih muškarci ne gledaju dovoljno u oči. Žena se osjeća izostavljeno iz svega ako on sve vrijeme žmuri ili gleda u njeno tijelo. Zbog toga se može osjećati bezvrijedno.

Kontakt očima je među najintimnjim potezima koje muškarac može uraditi tijekom se*sa. I toga se ne treba plašiti, posebno jer će ženi značiti mnogo.

Ne bježite od njene reakcije poslije se*sa

Se*s je za žene često filter za stres, oslobađanje od starih rana, pa se dogodi da ona posle se*sa zaplače ili se zasmije, učini nešto njemu pomalo neočekivano. Se*s lako može stvoriti jaku emotivnu povezanost i žene mogu reagirati na to u trenutku.

Muškarac to ne treba osuđivati, već treba ostati uz nju dok prolazi kroz taj emotivni val.

Budite otvoreni za još

Zabluda je da je svakoj ženi poslije dostizanja vrhunca dosta se*sa. Zato nije loše da ostanete zajedno u krevetu poslije se*sa jer se tada iznova otvaraju nova vrata ženske erotične prirode. Žene u tim trenucima bliskosti otvaraju svoje tijelo, um i duh. A to će svakako produbiti važu povezanost.