TEST OSOBNOSTI: Koga biste spasili?

Koga biste spasili? Trenutno su testovi osobnosti najtraženiji sadržaj na društvenim mrežama. Prema komentarima tisuća korisnika interneta, ovi testovi pomažu ljudima da otkriju određene aspekte svog načina postojanja koje inače ne pokazuju.

Zato ćete u sljedećem testu osobnosti morati odgovoriti i donijeti tešku odluku. Spašavate mališana koji se nalazi u blizini lonca kipuće vode ili psa koji se sprema ispasti kroz prozor. Moći ćete spasiti samo jednog i prema vašem odgovoru saznat ćete više o svojoj osobnosti.

I dok donesete svoju odluku, sljedeća stvar je da znate značenje svog izbora na popisu rezultata koje ćemo zabilježiti u nastavku. Tamo ćete otkriti koliko ste odgovorni u različitim životnim situacijama.

Dobro razmislite i odlučite koga biste spasili:

brightside.me

Šta je zapravo test osobnosti?

Testovi osobnosti često se koriste u području kliničke psihologije. To su alati koji omogućuju procjenu psiholoških i bihevioralnih osobina određene osobe s ciljem utvrđivanja uobičajenog načina reagiranja na određene okolnosti.

Treba napomenuti da testovi osobnosti koje mi objavljujemo nemaju nikakvu znanstvenu valjanost. Radi se samo o zabavnom sadržaju koji vam u nekoliko sekundi, kroz sliku, može pomoći da odredite kakav karakter možete imati.

Odlučili ste spasiti:

Bebu: Vi ste zrela i odgovorna osoba, puno radite i dobri ste u poslovanju, kao i u stjecanju novih kontakata. Međutim, vi ste nestrpljivi i pomalo nedosljedni.

Psa: Vama je udobnost najvažnija, organizirana ste i disciplinirana osoba. Također, vaši prijatelji i obitelj prepoznaju vas kao nekoga dobrog i dragog, ali ponekad ste previše sentimentalni.