Slavila rođendan u restoranu pa se šokirala kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili

Jedna TikTokerica ispričala je kako je doživjela veliki šok kada je nakon proslave rođendana u jednom restoranu dobila račun. Naime, nije bio problem u naručenoj hrani, torti, niti piću, već o usluzi koju je restoran nenadano naplatio, piše independent.co.uk.

Korisnica TikToka po imenu Gigi postala je viralna kada je objavila video računa iz restorana, koji je iznosio ukupno 113 dolara. Zatim je zumirala cijenu od 25 dolara, na kojoj je pisalo: “1 rez torte”. Kako kaže, naplaćena joj je naknada od 25 dolara, nakon što je zamolila konobara da izreže tortu koju su joj donijeli prijatelji.

“Kada konobar pita želimo li da izrežu tortu koju smo mi donijeli, a ja mislim kako je to baš lijepo od njega, i onda nam to naplati 25 dolara”, napisala je Gigi preko videa. Naslov snimke je: “Nisam znala da ovo postoji?!”

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. – h

TikTok video dobio je više od 813 tisuća pregleda otkad je objavljen. Mnogi korisnici podijelili su svoje mješovite reakcije na iznenađujuću naplatu. Neki su bili šokirani naplatom od 25 dolara samo za rezanje torte, dok su drugi tvrdili da je to uobičajena praksa u restoranima.

“To je jednostavno tako. Jer onda oni moraju donijeti viljuške i tanjure koje onda moraju oprati. Ali bilo je pogrešno što ti to nisu rekli odmah”, napisao je jedan korisnik.

“Ja bih im rekla da im je tih 25 dolara napojnica zato što me nisu upozorili na naknadu”, komentirala je druga korisnica.

“U mom restoranu se to isto naplaćuje, ali obavezno je gostima unaprijed najaviti da ne bi došlo do ovakvog nesporazuma”, dodala je treća.