Par dana poslije vjenčanja shvatio da mu je žena muškarac

Prije 2 godine u indonezijskim novinama je objavljen slučaj 31-godišnjeg muškarca koji se odlučio oženiti ženom koju je upoznao preko interneta, a nakon samo dva dana braka shvatio je da se zapravo radi o muškarcu.

Čovjek, koji je želio zadržati anonimnost, upoznao je svoju buduću suprugu preko Facebooka. Nakon što su se upoznali i uspostavili romantičan odnos putem interneta, odlučili su se sresti u stvarnom životu.

Na njihovom prvom susretu na kavi, žena je izgledala prelijepo i graciozno, što je čovjeku još više povećalo privlačnost prema njoj.

Nakon nekoliko tjedana, čovjek je odlučio zaprositi ženu, obavijestio je svoju obitelj o planovima za vjenčanje i otišao s njima u njenu kuću kako bi predao miraz.

Na dan vjenčanja, nitko od gostiju nije posumnjao na to da se radi o muškarcu koji se pretvara da je žena, a žena je svoje lice pokrila. Međutim, nakon bračne noći, žena je odbila ispuniti bračne dužnosti, što je čovjeku bilo čudno.

Nakon što se to ponovilo i sljedećih nekoliko dana, čovjek je odlučio istražiti što se događa i otkrio da se zapravo radi o muškarcu. Kada je otišao kući, žena je već bila nestala.

U bijesu, čovjek je otišao u policiju i optužio ženu za prevaru te najavio razvod. Kasnije je policija pronašla tog muškarca koji se pretvarao da je žena.

Pogledajte video: