Ovoliko puta žena treba imati odnose da bi ostala u DRUGOM STANJU

Čekanje na ostanak u drugom stanju za većinu žena znači puno strpljenja, dobrog tajminga i, naravno, prije svega, idealnog partnera.

Ako je suditi prema posljednjim anketama, ne samo da postoji prosjek, već i vrlo precizan broj koji će ostvariti željene rezultate.

Portal channelmum.com ispitao je 1.194 roditelja kako bi došao do odgovora na pitanje koliko puta treba žena spavati sa partnerom da bi ostala u drugom stanju.

Pixabay

“Oko 6 mjeseci, odnosno 10-12 odnosa mjesečno, je potrebno da izdvojite ako želite ostati u drugom stanju”, piše spomenuti portal.

I dok je većini anketiranih trebao velik broj pokušaja, bilo je i onih rijetkih kojima je uspjelo odmah iz prve. 5% anketiranih reklo je da su zatrudnjeli nakon samo jednog odnosa. Ostalima nije bilo tako lako. 1 od 16 žena čak je uzimala godišnji odmor kad je aktivno radila na trudnoći. Kod trećine parova, uključenih u anketu, do začeća je došlo u prvom mjesecu pokušavanja, a otprilike 1 od 5 parova trebalo je do godinu dana.

“Iako se smatra nesretnim, izgleda da je broj 13 sretan za parove kojima je trebalo samo mjesec dana da zatrudne. Rad na djetetu može biti zabavan, ali je također i naporan, stresan, i nema svaki par sreću da uspije u svojoj želji. Stoga, zapamtite, ako ste usredotočeni na bebu, ne zaboravite uživati s partnerom”, rekla je Siobhan Freegard, osnivačica channelmum.com.

Izvor: miss7mama.24sata.hr