Odvratna ponuda: Djevojka tražila stan u Srbiji pa naišla na perverznjaka

Samo je htjela stan, a dobila je nemoralnu ponudu od koje joj se digao želudac.

Društvenim mrežama kruži objava djevojke koja se požalila da je u potrazi za stanom naišla na perverznjaka, koji joj je uz stan odlučio ponuditi i “druženje”. Iz poruka koje je podijelila na društvenim mrežama čini se da su dogovori bili pri kraju, kad je stanodavac, koji radi u Švicarskoj, predložio da se oko cijene mogu dogovoriti pa iznio nemoralnu ponudu.

U poruci je napisao: “Bi li pristala da dobiješ stan na 12 mjeseci besplatno, samo da održavaš, a uvjet je da se lijepo zabavimo kad dođem iz Švicarske, a to je jednom mjesečno, a to je noćno kupanje, uživanje, gledanje filmova itd. Nudim stan i financijsku pomoć od 200 eura i sve ostaje anonimno između nas. U Beogradu ne poznajem ljude i nemam vremena upoznavati djevojke jer uvijek dođem na dan, dva.

“Mogli bi napraviti ugovor na papiru za stan gdje će pisati da si mi platila 12 mjeseci unaprijed i onda si mirna i sigurna. Razmisli pa mi odgovori želiš li da se čujemo i popričamo”, pisao je stanodavac, a u poruke je ubacio i dva smajlića.

Ova poruka izazvala je zgražanje kod djevojke, pa je blokirala korisnika i poruku podijelila na društvenim mrežama. U komentarima su se uskoro javile djevojke sa sličnim iskustvima, koje su se javile na oglase u potrazi za stanovima i drugim pokretninama i nekretninama, a dobile nemoralne ponude u završnoj fazi dogovora, prenosi folder.dnevnik.hr.