OD STARE GARAŽE JE NAPRAVILA DOM KAO IZ BAJKE: 26 kvadrata je skokcala do savršensta, a dvorište je posebna priča

Denis je od stare malene garaže napravila životni prostor koji odiše toplinom, a svaki kutak je savršeno iskoristila.

Već ste mogli pročitati o momku koji je u dvorištu obiteljske kuće sebi napravio kućicu od 8 kvadrata. Danas vam donosimo priču o djevojci koja je garažu pretvorila u životni prostor kao iz najljepših časopisa o uređenju doma.

Ova djevojka iz Kalifornije odlučila je preurediti garažu u svoj životni prostor iz snova.

Prije je ovih 26 kvadrata korišteno za odlaganje alata i nepotrebnih stvari, a ona sada uživa u svijetlom i praktičnom stančiću.

Visoki prozori, mnogo prostora za skladištenje stvari, praktična kuhinja i bijela boja zidova učinili su da ovaj stan izgleda nevjerojatno komforno, svijetlo i praktično.

Ona trenutno živi u kraju u kojem prosječna cijena kuće košta oko 2 milijuna dolara, što ona sebi nikako nije mogla priuštiti, te je odlučila da sebi uredi prostor koji joj omogućava da savršeno funkcionira, a pritom i da uštedi novac.

Iako je sve u jednoj prostoriji, ova djevojka je posebnim elementima uspjela da stan vizualno pregradi i tako dobije tri odvojena dijela. Spavaći dio, radni prostor i minijaturni dnevni boravak sa kuhinjom.

Prostor je dodatno oplemenila mnoštvom cvijeća, što daje posebno osvježenje i ljepotu cijelom prostoru.

Kada živite u malom prostoru jednostavno je nemoguće da sakrijete stvari koje su vam potrebne u svakodnevnom funkcioniranju. Ipak, uz pomoć praktičnosti sve je moguće, te tako ova djevojka svu svoju obuću drži ispod kreveta u posebno dizajniranom cipelarniku.

Cijelim prostostom dominira bež i bijela boja što vizualno daje dodatnu širinu, a drveni pod u boji bukve dodatno je oplemenio cijelu priču.

Ono što je ova djevojka posebno iskoristila je veliko dvorište koje okružuje garažu, te je tu napravila pravu malu oazu u kojoj rado okuplja prijatelje. S obziorm da živi u Kalifirniji vremenski uvjeti joj omogućavaju da je koristi tijekom cijele godine.

Iako, prema njenim riječima, živi u kraju u kojem se cijene materijalne stvari, ona kaže da joj ništa ne može zamijeniti duševni mir koji osjeća u svom malom, ali savršeno uređenom životnom prostoru.