NJIH TROJE SU U VEZI VEĆ 3 GODINE: Dijele isti krevet, a evo kako to izgleda kada se svjetla ugase!

Alana (25) i Kevin (32) bili su zajedno 3 godine kada mu je priznala kako bi voljela probati romansu i sa ženama. I na njeno vlastito iznenađenje, Kevin je pristao, a oni su sad u sretnoj vezi sa Megan (35).

Njih troje žive zajedno u Santa Ani u Kaliforniji, a nedavno su se pojavili na ITV-u, u emisiji This Morning kako bi podijelili svoju ljubavnu priču, prenosi dailystar.co.uk.

Isti krevet dijele već 3 godine, a svake noći netko od njih se nađe u sredini. “Alana i ja smo bili zajedno oko 3 godine prije nego što mi je spomenula da je zanimaju i žene i pitala me želim li eksperimentirati zajedno s njom. Tada smo preko aplikacije za upoznavanje pronašli Megan. I zajedno smo već skoro 3 godine”, rekao je Kevin.

Megan je dodala da je oduvijek bila biseksualka, ali se pridružila aplikaciji jer je htjela više eksperimentirati s muškarcima. Priznala je da je probala vezu u troje iz znatiželje i nije očekivala da će se pretvoriti u ljubav.

Alana je u emisiji podijelila detalje o prvom zajedničkom sastanku. “To je bilo odmah u prvom tjednu karantene, pa smo se družili u kući. Bilo je vrlo zastrašujuće, budući da sam prvi put pokušala ovakvo nešto, bila sam nervozna”, rekla je.

Sada su u sretnoj vezi i ističu da među njima nema ljubomore. “Svi smo iskreno zaljubljeni, dobro nam ide i nikada se nisam osjećala ovako ispunjeno. Ljubomora zapravo nije problem. U početku smo imali neke stvari na koje smo se morali naviknuti. Sada se iskreno volimo”, rekla je Megan.