Nisu grudi, nije guza: Ovih 7 stvari muškarca tjeraju na grijeh

Obilježja se*sipila nisu samo lijepe grudi, čvrsta zadnjica ili duge noge u halterima i štiklama, već mnogo više od toga, energija kojom žena zrači, njeno držanje, način razmišljanja i ponašanje prema drugima.

Na primjer, muškarcima je često se*sipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, suosjećanje i inteligencija, nego žena opsjednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete, a iz nje izbija hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

Ovih sedam osobina ženu čine izuzetno zavodljivom:

1. Samouvjerenost

Psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmijeh privući će pažnju i žena, a kamoli muškaraca.

2. Ambicioznost

Žene koje točno znaju šta žele u životu i tim putem idu bez straha neodoljive su muškarcima. One su za njih izazov s kojim se žele uhvatiti “u koštac”.

3. Strast

O, da, strastvena žena će muškarca izludjeti jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga tko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

4. Ljubaznost

Ova kvaliteta je sve rjeđa u današnjem društvu i zato je jako lijepo vidjeti nekoga tko je suosjećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osjećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

5. Iskrenost

Još jedna kvaliteta na koju sve rjeđe nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće mijenjati sebe i svoje stavove ni zbog koga, a to što je iskrena pokazuje da poštuje sugovornika ili partnera, što je osnova za građenje dobrih osnova za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

6. Otmjenost

Doza otmjenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odjećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilom koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno, prenosi huffingtonpost.co.uk.

7. Inteligencija

Ona muškarcu pokazuje da kraj sebe ima ženu s kojom će uvijek imati teme za razgovor, raspravu, koja će željeti vidjeti sve i o svemu ponešto naučiti. Nema ništa gore nego živjeti s nekim tko ne pokazuje interes baš ni za šta, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračanja o drugim ljudima, razmišljanja šta pojesti, kako otići u šoping, teretanu…

Izvor: 24sata.hr