Najposebnije žene horoskopa: Nisu za svakog, ali svakog fasciniraju

Ove žene su posebne. To otprilike kao da dvije ili više tipova žena nagurate u karakter jedne. Neki bi rekli da je to previše žena na jednom mjestu, međutim, takve su ove, i neće se izvinjavati zbog toga. Ona vas u jednom trenutku može impresionirati svojim idealnim manirima, a u drugom trenu može biti divlja i nepredvidiva, ali ni trunku manje zanimljiva.

Pričamo o ženi Blizancu.

Ako je poželite osvojiti, dobro ćete se namučiti. Morate biti jako brzi i jako nepredvidivi. Ako ne budete takvi, možete joj jako brzo dosaditi. Ona ne voli mirovanje, pa će pobjeći od vas bez mrvice žaljenja.

Pixabay

Ne voli da joj laskate

Većina žena obožava da im govorite koliko su lijepe i pametne. Kod žena Blizanaca to ne pali. One su previše svjesne svojih dobrih strana i previše su sigurne u sebe da joj nijedan kompliment neće prijati jer će to već znati.

Zna biti nevjerna

Dobro pripazite jer ova žena zna dobro flertovati. Iz ovog razloga se partnerima žene Blizanca obično javlja strah od prevare. Međutim, nemojte se brinuti. Ona samo tako djeluje. Ako je osvojite, i ako vas zavoli, bit će vam vjerna do kraja života.

Pixabay

Žene Blizance ćete upamtiti po galami. One će biti predvodnice u grupi. Međutim, jako često padaju na suprotnosti. S obzirom na to ne morate se plašiti ako ste mirni, možda ste baš vi pravi muškarac za ovu neukrotivu ženu i možda joj baš vi pružite taj neki mir koji će joj biti sidro u sigurnoj luci.