Muškarci priznali: Ni zadnjica, ni grudi, evo šta prvo primijetimo na ženama

Izgleda da je srušena još jedna predrasuda vezana za muškarce i njihov odnos prema ženama. Naime, jedno istraživanje sprovedeno na pet tisuća muškaraca otkrilo je doista zanimljive rezultate. Iako smo svi pomislili da će na ženi, koja ih privlači, prvo primijetiti zadnjicu ili grudi, prevarili smo se, prenos krstarica.com.

Ispitanici su u anketi trebali odgovoriti na pitanje šta ih prvo zainteresira kod žene koja ih fizički privuče. Njihovi odgovori su poprilično zanimljivi i u svakom slučaju iznenađujući.

I ako ste mislili da su grudi ili zadnjica na prvom mjestu, prevarili ste se. Krenimo redom, od kraja…

10. Koža

Budući da će kod upoznavanja jedna od prvih stvari koju će muškarci vidjeti biti vaša koža i lice, nije iznenađujuće da je to stvar koja se primjećuje. Stoga, nemojte zanemariti svoju kožu. Ipak, postoje stvari na vama koje su im daleko važnije.

9. Visina

Visina je stvar koju će mnogi primijetiti. Netko voli visoke djevojke, netko niske, nekome to uopće nije tako važno. Ali evo, istraživanje kaže da je to stvar koju će momci primijetiti. Iako već i sama pozicija na listi kaže da to i nije nešto visoko na listi prioriteta.

8. Zadnjica

Da smo očekivali zadnjicu na 8. mjestu,  nismo. Ali postoje samo dva moguća objašnjenja:

Ili momcima zaista nije tako važan izgled i oblik ženske zadnjice ili, malo lošija varijanta, kada upoznaju osobu ispred sebe zapravo još ne vide zadnjicu, pa čisto iz logičnih razloga ona nije u prvom pogledu.

7. Stil

Modni stil i izričaj je stvar koju će momci primijetiti i rado komentirati. A često upravo naš stil otkriva o nama mnogo više detalja nego što i možemo zamisliti.

6. Noge

Ok, priznajemo da smo noge očekivali čak nešto više na listi, ali ni 6. mjesto nije za baciti. U svakom slučaju, momci će baciti oko na ženske noge i zauzeti svoje mišljenje o njima.

5. Težina

Očekivano, tjelesna težina također se našla na listi stvari koje će frajeri primijetiti na ženama. Ne govori se nužno o višku ili manjku kilograma, ukusi su različiti, ali svakako je to stvar koja se promatra.

4. Kosa

Ako ste mislili da je momcima kosa nevažna, prevarili ste se. Muškarci će i te kako primijetiti njegovanu, zdravu i urednu kosu. Pa ako koji put i zaborave udijeliti kompliment nakon što se vratite od frizera, to nikako ne znači da im vaša kosa nije važna.

3. Grudi

Sukladno očekivanjima grudi su se našle poprilično visoko na listi stvari koje će momci primijetiti na djevojkama. Pa ukoliko imate aduta za pokazati, nije na odmet i to uzeti u obzir.

2. Osmijeh

Evo nas na samom kraju. Druga najvažnija stvar koju će frajeri primijetiti na ženama je osmijeh. Stoga, sljedeći put kad nekoga poželite upoznati i ostaviti dobar utisak, obavezno nabacite osmijeh na lice. Bez toga ne ide.

1. Oči

I imamo pobjednika. Iako su mnogi od vas pretpostavljali da će zadnjica ili grudi biti na prvom mjestu, prevarili ste se. Istraživanje je pokazalo da su upravo oči prvo u šta se momci zagledaju. Ne kaže se uzalud da su “oči ogledalo duše”.