Muškarci otkrivaju: “Žene ih se stide, ali mi mislimo da su ove ‘nesavršenosti’ jako privlačne”

Žene često brinu o tome šta muškarci misle o njihovom izgledu, pa se trude da budu savršene. Međutim, ono što mnoge ne shvaćaju je da su neke stvari koje vide kao nepravilnosti i nesavršenosti zapravo izuzetno privlačne muškarcima, prenosi yourtango.com

Kukasti nos

“Prelijep ti je nos, nemaš ništa loše u profilu, izgledaš kao egipatska boginja. Nema svrhe uopće time se zamarati”, objasnila je autorica.

Meki stomak

Možda ste primijetili da muškarci ponekad vole zgrabiti one nešto mekše dijelove tijela tijekom se*sa. Mekani stomak je bonus u ovom pogledu, tako da ni o tome ne trebate brinuti.

Male grudi

Prirodno je da i muškarci vole velike grudi, nema smisla to poricati, ali nije ni da su samo velike grudi privlačne. Male grudi su odlične jer izgledaju zaista lijepo ispod dubokog V-izreza i, ako napolju nije previše hladno, ne treba vam ni grudnjak. Grudi su dojke, bez obzira na veličinu.

Nonšalantan izgled

Većina muškaraca se slaže da su opušten izgled, raščupana kosa i lice bez šminke često privlačniji od potpuno urednog stajlinga jer izgleda prirodnije, iako, naravno, ni u tome nema apsolutno ništa loše.

Razmak između zubi

Ovu malu “nepravilnost” muškarci često smatraju smrtonosnim sredstvom zavođenja. Koliko god da mislite da nije lijepo, zapravo je prilično slatko, ali i se*si, prenosi najzena.rs.