ISPOVIJEST MLADENKE: “Zbog onoga što mi je majka uradila na vjenčanju, sve se pretvorilo u pakao”

Jako puno ljudi reagiralo je na ispovijest ove djevojke prije nekoliko godina. Ona je tada imala 26 godina i opisala je svoj susret sa majkom nakon punih 14 godina. Inače, majka je otišla od nje dok je imala svega 12 godina.

Ovo je njena ispovijest:

“Majka me ostavila kad mi je bilo 12 godina. Na dan vjenčanja, 14 godina kasnije, izabrali smo otvoreno mjesto i jedino je omanja kapija sprječavala da netko uđe. Ipak, nismo ni računali da će itko doći.

No, tu kapiju je preskočila jedna starija žena, sijede kose, lica bijelog kao avet i shvatila sam da je to moja majka. Bila je pijana i vidno uznemirena. Plakala je i molila me da joj oprostim.

Bila je sva u nekim modricama, obučena u krpe, nije izgledala kao ona uređena dama koju sam davno poznavala. Uništila mi je najljepši dan u životu, a za 14 godina nije se sjetila da me ikad pozove ili posjeti.

Tata i muž su samo prišli da me zagrle jer sam grcala u suzama, na dan kad mi je osmijeh trebao biti najširi, ja sam se osjećala kao pokisla. Kad sam se smirila, ona se samo poslužila hranom sa stola i pobjegla smijući se kao kakav luđak. Prošlo je 2 mjeseca i još se ne mogu smiriti.

Pitam se čime sam ja zaslužila takvu majku”.