ISPOVIJEST: “Jučer na bazenu bila sam svjedok jedne velike sramote današnje omladine”

“Jučer na bazenu bila sam svjedok velike sramote današnje omladine. Dok se jedna djevojka od nekih 17, 18 godina kupala, do nje su doplivala 3 muškarca njenih godina, svukli joj gornji dio kupaćeg i isplivali vani.

Dobacivali su joj jako pogrdne riječi i dozivali je da dođe po kupaći kostim. Djevojka je od muke počela plakati. Nitko joj nije ni pokušao pomoći. Čak su mnogi stariji muškarci sa nestrpljenjem čekali da izađe iz vode bez kupaćeg.

Jako odvratno. Kada sam shvatila da se ti momci ne šale, tada sam ja ustala, svukla svoj kupaći kostim i dobacila toj djevojci. Mogla sam joj baciti i peškir, ali nisam iz razloga jer sam odlučila maltretirati te momke.

Imam 57 godine, prilično sam slobodnih shvatanja cijeli svoj život. Sunčanje i kupanje bez kupaćeg kostima mi nije nikakav problem nikada bio. Tada sam prišla tim momcima, naravno bez kupaćeg, i počela ih zavodnički dirati, nuditi im ono čega su željni, grudima sam im se unosila u lice.

Zamislite kako su se osjećali, imaju po tih nekih 17-18 godina, a ja stara baba sa skoro 60. Iskreno, ne izgledam nešto baš privlačno, kao nekada.

Pokušavali su me ignorirati, odmicali su se od mene, a kada im se cijeli bazen počeo smijati i kada su im mnogi počeli dobacivati, tada su zgrabili svoje peškire i napustili cijeli kompleks bazena.

Danas idem opet i do kraja ljeta ću ih maltretirati. To što su uradili jadnoj djevojci više sigurno neće nijednoj, ne na ovom bazenu, jer na ovom bazenu više nikada neće imati mira.”