Evo na kakve djevojke se muškarci najviše lože, ovo niste očekivali

Definitivno ovo niste očekivali.

Mnogi muškarci su odlučili za portal askmen.com dati odgovor na pitanje kakve su to žene s kojima žele biti u vezi.

Prema njima, ovo su osobine koje krase idealne žene:

Direktne

Direktne žene znaju šta žele i jasno to pokazuju. One su snažne i hrabro preuzimaju inicijativu te se usude prve pozvati muškarca vani. Za njih su stvoreni snažni muškarci, jer jedino se oni mogu nositi sa takvim ženama. Snažni muškarci zato i imaju divnu vezu sa divnom partnericom.

Nezavisne

One su također snažne i hrabre, ali i pametne i sposobne. Njihovi životi su jako dobro organizirani i ne treba im muškarac da bi ih usrećio. Zato je veza s ovakvim ženama jako dobra. Ipak, neki muškarci ih se plaše.

Samopouzdane

One su feministkinje. Ipak, one ne mrze muškarce, ali mnogo poštuju sebe i to poštovanje traže od drugih. Jako su pametne i zabavne te su uvijek otvorene za nova poznanstva. Vjeruju u ravnopravnost u vezi i nikada se ne ponašaju kao slabiji spol.

Zgodne

One obožavaju muškarce i vođenje ljubavi s njima. Ne koriste to radi manipulacije niti da privuku muškarce, one jednostavno uživaju radeći to. Često ostale žene budu ljubomorne na njih, ali muškarci ih rijetko zaobilaze. Biti u vezi s njima je pravi užitak.

Prijateljice

One se uvijek brinu za svog partnera i uvijek su spremne na razgovor. Također imaju mnogo zajedničkih tema s njima. Vole vrijeme provoditi sa partnerom i njegovim prijateljima. Muškarci su jako sigurni s ovakvim ženama i baš zato ih vrijedi čuvati.