Djevojka smršala 80 kg, a njena transformacija ostavlja ljude u šoku: Nitko ne vjeruje da je to ona

Neki transformacijski procesi izazivaju zaprepaštenje, gotovo nevjerojatno je kako netko može tako drastično promijeniti svoj izgled zbog gubitka kilograma. Takvo čudo doživjela je jedna Amerikanka koja je uspjela izgubiti više od 80 kilograma, sada izgleda kao potpuno nova osoba.

Whitney je podijelila slike prije i poslije gubitka 83 kilograma, nakon čega je postala gotovo neprepoznatljiva. Neki su čak i tvrdili da laže.

Na društvenim mrežama, Amerikanka je dokumentirala svoje putovanje mršavljenja, dijeleći nevjerojatne snimke sa svojim pratiteljima.

@western_whitney

Weight loss transition pt. 10#viral#foryou#fyp#foryourpage#weightloss#weightlossmotivation#weightlossjouney💗#vsg#mentalhealthawareness#weightlosstransformation

♬ Streets x Kiss it better – :p

“Pitala sam se što bi se dogodilo kad bih ozbiljno shvatila svoje zdravlje”, napisala je u videu.

Fotografije iz prošlosti, naizmjenično se prikazuju s onima kako izgleda sada, ponosno šećući u oskudnoj odjeći i pokazujući svoju novu figuru u malenom bikiniju.

@western_whitney

Weightloss transition pt.7#viral#fyp#foryou#foryoupage#weightloss#weightlossjouney#weightlossjouney💗#vsg#weightlossmotivation#healingjourney#weightlosstransformation#weightlossbeforeandafter

♬ 2 On x I Was Never There by L BEATS – DJ L BEATS

“Nemoguće! Ponosna sam na tebe”, pisali su joj.

“To je fantastično! O, nevjerojatno… prava inspiracija”, komentirali su.

“Izgledaš kao potpuno nova osoba, ljepotice”, pohvalili su je.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni, neki tvrde da laže. Kako bi dokazala svoj identitet na slikama i fotografijama, Whitney je snimila još nekoliko objava prikazujući iste tetovaže koje je imala i na selfijima prije mršavljenja.

“Čudno je kako ljudi ne vjeruju u ovo, zašto bi uopće željela lagati o tome”, komentirali su.

“Ignorirajte trolove, ljepotice, prošla si nevjerojatno putovanje i nitko ti to ne može oduzeti”, poručili su joj.

Neki su željeli saznati kako je Whitney uspjela izgubiti više od 80 kilograma. Otkrila je da je pratila unos ugljikohidrata, a potom se odlučila i za operaciju. Redovito vježba pet puta tjedno i ostaje “100% dosljedna”.

@western_whitney

Replying to @emptynestmom1 bffr 😗#viral#fyp#foryou#foryoupage#weightloss#weightlossjouney#weightlossjouney💗#vsg#weightlossmotivation#healingjourney

♬ THE DEATH OF PEACE OF MIND – Bad Omens

“Broji samo ugljikohidrate! Nikad kalorije”, dodala je, otkrivajući da je trebalo godinu i četiri mjeseca da postigne rezultate.