Dječak hoda i razgovara s nevidljivom osobom, uporno pokazujući prema ovoj točki u kući

Postojanje duhova uvijek je intrigiralo ljudsku maštu. Te priče sežu u dubinu povijesti, a kad ih spomenemo, najčešće zamislimo mutne obrise ljudskih oblika. U raznim kulturama postoje legende o tim entitetima, smatra se da su to duše onih koji su ostali povezani s ovim svijetom.

Iako nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da su stvarni, svi nosimo neki osjećaj straha kada se spomenu priče o duhovima. Često se ističe da samo čiste duše mogu imati iskustva s njima.

Djeca su poznata po svojoj sposobnosti da uplaše svoje roditelje na razne načine. Maštoviti su i ponekad imaju izmišljene prijatelje s kojima razgovaraju, no to je tipično za dob od četiri do pet godina, kad postanu razgovijetniji. Ipak, u jednom viralnom videu, dvoipolgodišnji dječak koji je tek počeo govoriti i hodati, komunicira s nečim ili nekim.

Kelsey, dječakova majka, pripremala ga je za spavanje kad ga je zatekla kako razgovara s nekim u kupaonici i obraća se “njemu”.

“Mali, s kim razgovaraš?” upitala je majka, a dječak je odgovorio: “S njim”.

Zatim mu je zaželjela laku noć, no majka je rekla da tamo nitko nije. Dječak je tvrdio suprotno te je pokazao prema ventilaciji na stropu. Iako je majka rekla da tamo nema ničega, dječak je zbunjeno pogledao te otrčao u suprotnom smjeru, dok je majka pokušavala objasniti gledateljima što se događalo proteklih dana.

“Razgovara s ventilacijom na stropu i šalje ‘njemu’ poljupce! Iskreno, jako me straši ovo što se događa”, rekla je majka u videu.

Komentari ispod videa su bili mnogobrojni, a mnogi roditelji su dijelili slične situacije s vlastitom djecom i tvrdili da nema slučajnosti.

“Moj je sin unaprijed osjetio smrt moje majke.”

“Moj sin je znao da sam trudna prije nego što sam mu to rekla.”

“To nije neuobičajeno kod djece.”

“On je premlad za imaginarnog prijatelja.”

“Ovaj dječak ima neku posebnu vezu, obratite pažnju na tu ventilaciju na stropu”, neki su od komentara.

Pogledajte video: